2013.05.12.
09:41

Írta: body.mind.soul

butt lift

... azaz popsi emelés! na, nem egy disznó (khmm... s***f*j) embert kell, hanem a saját hátsó felünket. egy szép hölgynek, mint amilyenek MINDANNYIAN vagyunk, a szép és arányos alak mellett bizony a hátsójára igen nagy gondot kell fordítania, ha nem erre a legtöbbet. nem is az a lényeg, hogy nagy vagy kicsi, hanem hogy lifted, azaz emelt legyen. szerintem véletlenül sem kell, hogy mindenkinek candice swanepole vagy miranda kerr popója legyen, hanem hogy a sajátjából kihozza a legtöbbet. 

ott van pl. kim kardkimondhatatlan, akit lépten-nyomon láttam US weekly típusú magazinok címlapjain, hatalmas hátsóval. nem mondom, hogy a hölgynek nincsenek észbeli kvalitásai, de a fenekéről lett híres. (igaz, azt nem tudom, hogy igazi-e? ha valaki tudja mondja meg...) egy löttyedt tomporral minden bizonnyal semmire se vitte volna, mert a képek tanúsága szerint nagy-igen, formás-igen, lifted-igen. egy mexikói barátomat egyszer megkérdeztem, hogy szerinte is annyira guszta a néni, és azt mondta, hogy nagyon hot body.

images (1).jpg

(és akkor a többi nagy hátsóval megáldott néniket, akiknek védjegyük is a popójuk, ne is említsem). és a minap ebbe futok bele:

dac82b06ea811a0a7b8477e9a281d0bd.jpg

ömmm, no comment.

glutes.gifegyébként ilyen a 3 részből álló popsi izom. a maximus határozza meg elsősorban formát, az egyenes testtartás és test egyensúlyának fenntartása miatt az egyik legfontosabb izom. a medius  és minimus együtt azért a mozgásért felelős, amikor az egyik lábunkat elhúzzuk a másiktól, a medius ugyanakkor a csípőt tartja helyben, amikor egy lábon állunk. na de ennyit az izgi anatómiáról, lássuk mit lehet/érdemes/kellene tenni?

af6859aa4e3592b589a9a5a8af13d22c.jpg

őszintén szólva annyi "butt lift"-es videó létezik vagy kifejezetten erre dvd, hogy határ a csillagos ég. a lényeg szerintem, hogy ne ragadjunk le négy hétnél tovább ugyanannál a gyakorlatnál, mert megunjuk mi is, hát még a gluteusunk :D ebből a végelláthatatlan dvd mennyiségből most csak kettőt emelnék ki.

erre a variálósra az egyik legjobb szerintem leandro ember brazil butt lift-je. a fickó amúgy a beachbody-hoz tartozik, ha ez mond valamit. amerikában nagyon megy a bb, komplett programokat ajánlgatnak, és igen, ide tartozik az insanity is, ami a námbörván náluk. 

brazil-butt-lift1.jpg

leandro nagyon cuki, komolyan mondom, bum bum-nak hívja a popsit, VÉGIG :D ráadásul megállás nélkül mantrázza a "nice!!! sexyyyy!!!"-t is. akinek bejön a latinos temperamentum, az imádni fogja a kis atomantit, másnap pedig lesznek gondok az elindulással, garantáltan. szerintem érdemes kipróbálni, már csak azért is, mert az egyik victorias secret bugyimodell is erre tette le a voksát. 

leandro-carvalho-brazilian-butt-lift-equinox-alessandro-ambrosio-butt-.png

perfect_pilates_bum_300.jpgpontosan nem tudom, hogy miért ez a pilates dvd lett a popsikirály, de szerintem kb. a legtöbb pilateses dvd-n hasonló gyakorlatokat végeznek a hátsóra. a dvd-t többek között ITT tudod megrendelni. egyébként nekem megvan, és kipróbáltam-szeretem, de nem ez a legkedvencebb a pilatesek közül, de a néni nagyon pontosan magyaráz, érthetően, lassan bemutatva, kezdőknek überhasznos. angol nyelvtudást igényel ez is.

helena-07-d0000FBE2e97bffd8ebc0.jpg

szóval ne ignoráljuk a hátsónkat csak mert nem látjuk szegényt. ha törődünk kedvesen folyamatosan vele, meg fogja hálálni azzal, hogy sokáig csinos és formás marad, aminek a fickónk is örülni fog, meg mi is, hogy még 50 évesen is minket tapogat nem pedig mást bámul :D

tetszett? FB?

love, napsugár xx

1 komment

Címkék: napsugár torna body DVD gluteus

A bejegyzés trackback címe:

https://body-mind-soul.blog.hu/api/trackback/id/tr625295751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása