2013.05.12.
15:56

Írta: body.mind.soul

sunday DIY

hűűű ez milyen klassz! :) ITT találtam. 

6b6011628840881d8f6ef9852e26d565.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: napsugár dekor DIY <3

2013.05.12.
09:41

Írta: body.mind.soul

butt lift

... azaz popsi emelés! na, nem egy disznó (khmm... s***f*j) embert kell, hanem a saját hátsó felünket. egy szép hölgynek, mint amilyenek MINDANNYIAN vagyunk, a szép és arányos alak mellett bizony a hátsójára igen nagy gondot kell fordítania, ha nem erre a legtöbbet. nem is az a lényeg, hogy nagy vagy kicsi, hanem hogy lifted, azaz emelt legyen. szerintem véletlenül sem kell, hogy mindenkinek candice swanepole vagy miranda kerr popója legyen, hanem hogy a sajátjából kihozza a legtöbbet. 

ott van pl. kim kardkimondhatatlan, akit lépten-nyomon láttam US weekly típusú magazinok címlapjain, hatalmas hátsóval. nem mondom, hogy a hölgynek nincsenek észbeli kvalitásai, de a fenekéről lett híres. (igaz, azt nem tudom, hogy igazi-e? ha valaki tudja mondja meg...) egy löttyedt tomporral minden bizonnyal semmire se vitte volna, mert a képek tanúsága szerint nagy-igen, formás-igen, lifted-igen. egy mexikói barátomat egyszer megkérdeztem, hogy szerinte is annyira guszta a néni, és azt mondta, hogy nagyon hot body.

images (1).jpg

(és akkor a többi nagy hátsóval megáldott néniket, akiknek védjegyük is a popójuk, ne is említsem). és a minap ebbe futok bele:

dac82b06ea811a0a7b8477e9a281d0bd.jpg

ömmm, no comment.

glutes.gifegyébként ilyen a 3 részből álló popsi izom. a maximus határozza meg elsősorban formát, az egyenes testtartás és test egyensúlyának fenntartása miatt az egyik legfontosabb izom. a medius  és minimus együtt azért a mozgásért felelős, amikor az egyik lábunkat elhúzzuk a másiktól, a medius ugyanakkor a csípőt tartja helyben, amikor egy lábon állunk. na de ennyit az izgi anatómiáról, lássuk mit lehet/érdemes/kellene tenni?

af6859aa4e3592b589a9a5a8af13d22c.jpg

őszintén szólva annyi "butt lift"-es videó létezik vagy kifejezetten erre dvd, hogy határ a csillagos ég. a lényeg szerintem, hogy ne ragadjunk le négy hétnél tovább ugyanannál a gyakorlatnál, mert megunjuk mi is, hát még a gluteusunk :D ebből a végelláthatatlan dvd mennyiségből most csak kettőt emelnék ki.

erre a variálósra az egyik legjobb szerintem leandro ember brazil butt lift-je. a fickó amúgy a beachbody-hoz tartozik, ha ez mond valamit. amerikában nagyon megy a bb, komplett programokat ajánlgatnak, és igen, ide tartozik az insanity is, ami a námbörván náluk. 

brazil-butt-lift1.jpg

leandro nagyon cuki, komolyan mondom, bum bum-nak hívja a popsit, VÉGIG :D ráadásul megállás nélkül mantrázza a "nice!!! sexyyyy!!!"-t is. akinek bejön a latinos temperamentum, az imádni fogja a kis atomantit, másnap pedig lesznek gondok az elindulással, garantáltan. szerintem érdemes kipróbálni, már csak azért is, mert az egyik victorias secret bugyimodell is erre tette le a voksát. 

leandro-carvalho-brazilian-butt-lift-equinox-alessandro-ambrosio-butt-.png

perfect_pilates_bum_300.jpgpontosan nem tudom, hogy miért ez a pilates dvd lett a popsikirály, de szerintem kb. a legtöbb pilateses dvd-n hasonló gyakorlatokat végeznek a hátsóra. a dvd-t többek között ITT tudod megrendelni. egyébként nekem megvan, és kipróbáltam-szeretem, de nem ez a legkedvencebb a pilatesek közül, de a néni nagyon pontosan magyaráz, érthetően, lassan bemutatva, kezdőknek überhasznos. angol nyelvtudást igényel ez is.

helena-07-d0000FBE2e97bffd8ebc0.jpg

szóval ne ignoráljuk a hátsónkat csak mert nem látjuk szegényt. ha törődünk kedvesen folyamatosan vele, meg fogja hálálni azzal, hogy sokáig csinos és formás marad, aminek a fickónk is örülni fog, meg mi is, hogy még 50 évesen is minket tapogat nem pedig mást bámul :D

tetszett? FB?

love, napsugár xx

1 komment

Címkék: napsugár torna body DVD gluteus

2013.05.08.
21:18

Írta: body.mind.soul

reggelire inspo

hum, av, par.jpg

még mindig avokádó, egy kis paradicsommal, alul csicseriborsó krémmel (hummusz ismertebb nevén). ez ám a szentháromság! YUMM <3

Szólj hozzá!

Címkék: napsugár étkezés 10-min-dinner

2013.05.08.
08:22

Írta: body.mind.soul

order or not to order

ezer meg egy éve ebay-ezem, kb. bármit vagy akármit onnan szoktam rendelni. hiába hát a bánat, csábít a netes vásárlás :D nem kell sorba állnom, sokkal könnyebben meg tudom lelni azt amit szeretnék, plusz ezerszer volt már olyan, hogy a boltban nem, de online lehetett megvenni különlegesebb dolgokat. (nem, én sohaaaaa nem vettem ilyesmit :D) oké, felpróbálni nem tudom, de a legnagyobb tanácsot apukámtól (IGEN, az apukámtól, aki évente egyszer vesz magának 2 pulcsit meg egy farmert) kaptam ez ügyben, azóta is tartom magamat hozzá: felesleges próbálgatni, ami tetszik az jól is áll! :D ezzel a mondattal megváltozott az életem, legalábbis ami a ruhavásárlás részét illeti. vesztemre kompletten megtaláltam a nyári ruhatáram denszelős/jógázós/tornázós részét a free people oldalán. még nagyobb vesztemre kis hazánkba is szállítanak. GAME OVER. 

936991_10152804332845206_1224374165_n.jpg

jógázáshoz ajánlják, ahhhhhh my lordy! amúgy nem vagyok odáig a klasszikus sportszerkóktól, oké, egy stella mccartney-vel már szemeztem egy óriási new york-i adidasban...

what-to-pack-yoga-retreat.jpg

a baseball satyi nem kéne, azt a sógorjelöltemnek odaadnám :D

what-to-pack-yoga-retreat-2.jpg

alapjáraton nem szeretek nadrágot hordani, nincs is sok, de ez a típus NAGYON tetszik. ez vajon fehér? vagy szürke? a sál és a szandi uhhh give-it-to-me. a nyaklánc a tesómé lenne :D 

ugyanezen az oldalon megleltem a vizsgaidőszak utáni legeslegelső olvasmányomat.

book_club.jpg

szenzációs a címe, magyarul kb. visszaadhatatlan. 

ti szoktatok neten vásárolni? a napokban írta az egyik ismerősöm, aki amerikai, és egy osztrák sráccal jár, hogy a kutyája felfalta a kedvenc kekszét, amit bécsben vettek a barátjával. a srác amint megtudta, az amazon-ról (hasonló az ebay-hez) rendelt a csajnak a kekszből 5 dobozzal "ne-hagyd-hogy-a-szörny-felfalja" üzenettel :D Ahhh, romantika a 21. században! :D

love, napsugár xx

kérdés? óhaj? sóhaj? FB-ra FEL!

1 komment

Címkék: ebay napsugár amazon netes vásárlás body wishlist free people

2013.05.07.
20:01

Írta: body.mind.soul

dinner time!

9dc9d7d17af1b8e66d627a726145e684.jpg

avokádó-uborka-paradicsom-túró-bors végtelen szerelme az égben köttetett :) ENJOY!

Szólj hozzá!

Címkék: napsugár 10-min-dinner

2013.05.06.
21:46

Írta: body.mind.soul

5 perc hasizom (?)

az amerikai womens healths magazin ma küldött egy hasizomkodós gyakorlatot, ami elvileg 5 perc, a hatás pedig garantált. őszintén szólva én elég szkeptikus vagyok azzal, hogy "napi 20 perc és ÁÁÁÁÁ 2 hét múlva már -10 cm mindenhonnan". mondjuk ebben az 5-perc-hasizomban azért van lehetőség, ha valaki nem csak egyszer csinálja meg. de mivel sámörtájm, jönnek a cuki villantós pólók, extra gyakorlat sosem árt. szerintetek hatásosak (a bármilyen) újságban írt gyakorlatok, vagy csak parasztvakítás? LETS SEE.

1304-flat-belly-fix-1.jpglényege, hogy hasunkat behúzva úgy guruljunk picit előre a labdával, hogy a csípőnk helyben marad, aztán vissza. ezt ajánlatos megismételni 10X.

1304-flat-belly-fix-2.jpghasunkat behúzzuk, a csípőt pedig az plafon felé, mintha majdnem downward dog position-be (jóga póz, fogalmam sincs mi a magyar megfelelője) másznánk, majd vissza a kiinduló helyzetbe. ebből is 10-et ajánlanak.

1304-flat-belly-fix-3.jpg

ez azt hiszem a legegyszerűbb a 4 közül :) szintén ajánlott 10x.

1304-flat-belly-fix-4.jpg

JUJ ezt én is szoktam mindennap :D plank a becses neve amúgy. lényege, hogy a hasunkat húzzuk be, a gerincünk egy képzelt vonal legyen. ezt kell 30 másodpercig kitartani, majd oldalra fordulva ugyanez 30 másodpercig. BRUTÁL. apropó, az angolban van egy kifejezés, a core, aminek nincs magyar neve, de az biztos, hogy a hasizom, a derék, csípő körüli és a hát egyes izmai beletartoznak. na, mindet használja a "plank" pozíció, ha jól csinálod érezni fogod. 

a cikkben azt ígérik, hogy ha ügyesen megcsináljuk (5 perc), akkor zéró hurkák lesznek a hasunkon. kipróbálnád? (én a 2. labdás és az utolsóra teszem a voksomat :D)

FB oldalunkat ITT szeretheted :)

love, napsugár xx

Szólj hozzá!

Címkék: cikk napsugár hasizom core plank stability ball womens healths

süti beállítások módosítása