2013.06.03.
22:30

Írta: body.mind.soul

paul newman <3 joanne woodward

joanne woodward paul newman dancing living room.jpg

paul és joanne 1953-ban ismerkedtek meg egy broadway show-ra (picnic) próbálva. paul akkoriban házas volt, neje jackie witte volt akkoriban, akivel 3 gyerekük született. 

8-paul-newman-joanne-woodward-5.jpg

1957-ben együtt dolgoztak újra a the long, hot summer darabon (szintén broadway). a szépfiú paul azt nyilatkozta, hogy nagyon tetszett neki joanne függetlensége és modernitása, ő viszont beszari és konzervatív volt. sokáig tartott meggyőzni joanne-t, hogy nem olyan szerencsétlen, mint amilyennek látszik.

13.jpg

joanne szerint először barátok voltak, akik mindenféle mocskos dolgot elmondhattak anélkül, hogy a másik elviharzott volna egy messzi kontinensre. mrs. newman szerint az ő férje a the-most-romantic-man-ever.

Joanne Woodward and Paul Newman sib.jpg 

paul bácsi és neje elváltak, (akivel elmondása szerint túl korán házasodtak össze és túl fiatalon) nem sokkal utána elvette joanne-t 1958. január 28-án.

images_2.jpg

2008-ban ünnepelték 50. házassági évfordulójukat, 3 közös lányuk született.

tumblr_mgp5mtAbOh1qk9xnho1_1280.png

love? FB? besitos, solesita

Szólj hozzá!

Címkék: amerika napsugár lovely lámúr <3

A bejegyzés trackback címe:

https://body-mind-soul.blog.hu/api/trackback/id/tr615342722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása