2013.07.26.
18:26

Írta: body.mind.soul

top5 könyvek

háháá itt az augusztus a kertek alatt, de még javában tombol a napsütés hesszeléssel egybekötve, és mi sem kellemesebb ilyenkor, mint az árnyékban hűsölve okosat/izgit/tanulságosat stb. olvasni? 

UO 15 usd.JPGszakácskönyvekből sosem lehet elég, és a F*CK-ból sem :D amerikai könyv lévén mindegyik recept ultrakönnyen és szupergyorsan elkészíthető. a srác aki a könyvet írta nagy law&order rajongó, és kiakadt amiért törölték kedvenc sorozatát- lehet ezért annyi a b+? nem tipikus szakácskönyv, fickóknak a polcán elfér. 12 dolcsiért a tiéd lehet az amazonról. 

UO 22 usd.JPGén személy szerint vintage fan/junkie/őrült vagyok, ha pedig egy szakácskönyvet ezzel fejelnek meg, akkor köszönöm, nálam kalap-kabát és indulok a nirvana felé. a vegán konyha amúgy is érdekes műfaj, na meg persze brandy new, csilli-villin divatos is. főleg az amerikai konyha "remekeit" (cookies, waffles, pancake) veszik alapul, de nem hinném, hogy ez visszatartana attól, hogy kipróbáljam. kb. 20 dolcsiért a konyhapulton szemezhetsz vele. 

UO 40 usd.JPGding-ding-ding!! minden ami taschen jöhet, legalábbis részemről :) nagyon guszta kis (nagy) könyv, mini esszékkel. a maga szerény 810 oldalával azt hiszem nehezen találnék benne nem érdekfeszítőt, már látom is a polcomon a jankovics jelképtár mellett. igencsak csábít, to be honest. 30 dolcsi és LÁMÚR.

UO.JPGbizony, ebből (elég jó) film is készült, ha jól emlékszem igencsak hajazott sylvia plath-ra. emlékeim szerint elég nyomasztó a történet: 60-as évek amerika, elmegyogyó, fiatal lányok, mindenki megőrül. inkább napsütésben olvasnám, mint zord időben... 14 dolcsiért nézd meg/olvasd el te is, milyen egy elmúlt pszichiátria.

51udYnsTEtL.jpgés mire való a nyár, ha nem arra, hogy elinduljunk és megérkezzünk? a könyvben 450 oldalon keresztül utazhatunk 229 országba, több mint 800 csúcs fotóval. kell ennél több? 23 dollártól.

ÓÓÓÓÓ és ma kinek van a szülinapja? olvass mick jagger nőiről (legalábbis 3-ról a sok ezerből), ha eddig kimaradt volna.

027-mick-jagger-theredlist.jpgCHEERS, napsugár <3

<3 FB <3

Szólj hozzá!

Címkék: olvasás napsugár netes vásárlás mind top5 <3

A bejegyzés trackback címe:

https://body-mind-soul.blog.hu/api/trackback/id/tr335427919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása